Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Wersja PREMIER gry

FlyForFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ludzie, nie wiem ilu z was przegląda forum vindictusa ale potrzeba każdego głosu.

Mianowicie ( o co chodzi ) - obecnie gramy na Europejskiej wersji Vindictus XE - Xtreme - czyli na wersji łatwiejszej - jest jednak szansa i to spora że wprowadzą nam wersję Premiere tej wspaniałej gry, co odwórci rozgrywkę o 180 stopni, na lepsze oczywiście :D - link do orginalnego tematu :

http://en.vindictus.nexoneu.com/NXEU.aspx?BoardIDX=3044&PART=/News/Notice

Macie tam link do ankiety w której oddaje się także głosy, gorąco zachęcam do głosowania na wersję Premiere - jest to wersja trudna, postawiona na walkę drużynową, a niczego nie stracicie, wasze postacie i ekwipunki zostaną przeniesione na nową wersję :)  ponadto aktualizacje, wszystkie nowości i tym podobne będą wprowadzane szybciej ponieważ nie trzeba będzie ich przerabiać na wersję Xtreme :)

Z mojej strony to tyle, Valar Morghulis.

Linki zewnętrzne umieszczamy w code.

/peter711

16k7y4p.png

Opublikowano

W końcu jakaś nowość bo gram w to i żaden moobek nic nie odbiera właściwie jeszcze jak robie uniki to juz wgl. mam nadzieje że to wprowadzą

Opublikowano

Dzięki info za informacje. 
Można jeszcze zagłosować? Bo próbuje oddać głos i coś nie mogę (wybieram język i nic dalej nie moge zrobić)

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

No to super!
Dzięki, że napisałeś o tym, bo jakby nie Ty to bym nie zagłosował :)

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...